Статья

Впровадження технології GEPON

Шановні Абоненти!

З 1 червня 2019р., Мале приватне багатопрофільне підприємство «Телерадіокомпанія Велсат», впроваджує в своїх кабельних мережах технологію GEPON. Абоненти які підключені до послуги "Інтернет" за технологією FTTH (оптоволокно в житло) буде проведено заміну медіконвертеру на ONU (Optical Network Unit) за рахунок Підприємтсва.

New Balance Maroon Mens, Maroon New Balance Trainers, New Balance 4040v5 Metal Low - Men's Maroon/white http://truonghaitin.com/808-new-balance-maroon-mens-maroon-new-balance-trainers-new-balance-4040v5-metal-low-men-s-maroon-white.html
Nike Air Force 1 Magic Flamingo, Nike Air Force One Shadow Magic Flamingo, Nike Air Max Plus - Boys' Grade School Soar/univ Gold/magic Flamingo http://cialisgeneric20mgbest.com90-nike-air-force-1-magic-flamingo-nike-air-force-one-shadow-magic-flamingo-nike-air-max-plus-boys-grade-school-soar-univ-gold-mag.html

Абоненти, які підключені до послуги "Інтернет" за технологією FTTB(C) або Ethernet (кручена пара (мідний кабель)), потребують заміни кабельних ліній на оптоволоконні.

Заміна усіх застарілих кабельних ліній та ліній які не відповідають вимогам технології GEPON, буде проведена за рахунок Підприємства.

Встановлення нових ONU на кінці окінцевого оптоволоконного кабелю для Абонентів, які підключені до послуги "Інтернет" за технологією FTTB(C), проводиться за рахунок Абонента.

Вимоги до ONU: підтримка стандартів ITU G.984.1, ITU G.984.2, ITU G.984.3 та ITU G.984.4.

Рекомендовані ONU:

  • HuaweI HG8310M,
  • PICOTEL PU-G710,
  • Alcatel-Lucent l-010G,
  • TelStream ONU-701

Для наших Абонентів діють спеціальні ціни на Рекомендовані ONU, нижче ринкових.

За додатковою інформацією Ви можете звернутись в наш Абонотдел, за телефонами які вказано на сторінці Контакти